Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Düzce Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerler, Filistinli kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla seferber oldu.

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Tokyo Camii’nde, Gazze’de yaşanan olaylara dikkat çekmek ve farkındalık uyandırmak...

İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftülüğü tarafından "Filistin" konulu söyleşi ve dua programı düzenledi.

Sinop Dikmen İlçe Müftülüğünce organize edilen "Büyük Filistin Kermesi"nde vatandaşlar iyilikte yarıştı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Filistin İçin Dua" programı kapsamında sabah namazı buluşmasında Ankaralılarla bir araya geldi.

#KEŞFET

Filistin'de hangi peygamberler yaşamışlardır? Hz. Davud (as)'ın kabri nerededir? Hz. Süleyman'ın kabri nerededir? Hz. Zekeriyya'nın (as) kabri nerededir?

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Fatma Ana Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu  öğrencileri "Peygamberler Geçidi Mescid-i Aksa" programı gerçekleştirdi.

Isparta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Sinop İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesi tarafından Filistin'e destek amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.

Adana Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda Filistin yararına kermes düzenlenerek elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesine bağışlandı.

#KEŞFET

Filistin'de bulunan şehirlerin isimleri nelerdir? Hz. İshak ile eşi Rebeka (Rivka)’nın kabirleri nerededir? Hz. İbrâhim (as), eşi Sâre annemizin kabirleri...

#KEŞFET

Filistin adı nereden gelmektedir? Filistin'in tarihte pek çok defa istila ve fetihlere maruz kalmasının sebepleri nelerdir?