Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Isparta Gürkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenlediği kermesle Filistin'e destek oldu.

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından "Gönüllerde Buluşalım, İyilikte Yarışalım" temasıyla "TDV Gönüllü Buluşması"...

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına kermesler açılıyor.

Filistin

Filistinli terzi Nesim Kaşta elektrik ve yakıt yokluğu nedeniyle dikiş makinesini çalıştırmak için bisiklet pedalından yararlanıyor.

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

Filistin

İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya ile orta kesimindeki Deyr Belah Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda 47 Filistinli öldü.

GÜNDEM

Filistin İnisiyatifince düzenlenen programda katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ümraniye Şubesi iş birliğiyle "Filistin Farkındalık Çadırı" açılarak hayır kermesi düzenlendi.

Filistin

İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 10. cuma namazında da işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan...

Samsun Canik İlçe Müftülüğüne bağlı Hasköy Kız Kur’an Kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

Sakarya'da Filistin yararına açılan hayır çarşısında konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, "Filistin ve Kudüs ümmetin, İslam'ın meselesidir." dedi.

Sakarya Sapanca’da 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.