Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİTİB

Almanya'daki Müslüman derneklerin çatı örgütü olan Almanya Müslümanlar Koordinasyon Konseyi (KRM), Almanya Başbakanı Olaf Scholz'a açık mektup yazarak, Gazze'de ateşkes...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğüne bağlı Gül Çocuk 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler kumbaralarındaki harçlıklarıyla Filistin’e destek oldu.

Filistin

Katil İsrail'in çıkardığı zorluklara ve engellemelere rağmen yaklaşık 120 bin Filistinli, ramazan ayının ikinci cuma namazını Mescid-i Aksa'da eda etti.

Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Filistin için fitre, zekat ve bağış yardımında bulundu.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu 5/A Sınıfı öğrencisi Berat Kalkan, kazanmış olduğu ödülünü Filistin’e bağışladı.

Filistin

Filistin Kızılayı, Gazze Şeridi'nde katil İsrail'in saldırıları dolayısıyla her gün 37 annenin öldüğünü bildirdi.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Bekir ve Ayşe Sarıca Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Filistin'e bağışladı.

Şırnak Müftülüğü

Şırnak Silopi İlçesine bağlı Çalışkan Beldesi Fatih Camii cemaati sadakalarını Gazze’ye ulaştırılmak üzere TDV’ye bağışladı.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin, kara işgalini sürdürdüğü Gazze Şeridi'nin merkezinden kuzeyine insani yardımlara eşlik eden yerel ekipleri hedef aldığı saldırıda 23...

Isparta Müftülüğü

Isparta Gülkent Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenledikleri yardım kampanyasıyla Filistin ve Doğu Türkistan'a destek oldu.

Filistin

Katil İsrail güçlerinin, Gazze'nin batısındaki Eş-Şifa Tıp Kompleksi'ne (Şifa Hastanesi) insansız hava araçları (İHA) ve yoğun silah sesleri eşliğinde düzenlediği...

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı Karşıyaka Camii Kur’an Kursu'nda mukabele okuyan kadınlar Filistin'e destek oldu.