Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarında El-Emin Muhammed Camii hedef alındı.

GÜNDEM

Yurt genelindeki sivil toplum kuruluşları öncülüğünde meydanlarda toplanan vatandaşlar, Filistinlilere destek gösterisi yaptı.

Filistin

İşgalci İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye saldırılarında 198 kişinin öldüğü, 1610 kişinin yaralandığı bildirildi.

Filistin

İşgalci İsrail, sabah saatlerinden itibaren roketlerin fırlatıldığı abluka altındaki Gazze Şeridi'ne doğru saldırı başlattığını duyurdu.

Filistin

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde, fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa baskınını protesto etmek için İsrail sınırında düzenlenen gösteriler sürüyor.

DÜNYA

Gazze'de Filistinli Abdullah Ebu Taha, Mesicid-i Aksa'daki Kubbetüs Sahra Camii farklı mimarisiyle şaşırtıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı, "Okula dönüş projesi" ile işgal altındaki Gazze Şeridi'nde eğitime destek oluyor.

Filistin

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gazze Şeridi’ndeki tarımsal kalkınmanın desteklenmesi kapsamında “model çiftlik” kurdu.

Filistin

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA), işgal altındaki Gazze Şeridi'ndeki hizmetlerin devam edebilmesi için uluslararası toplumun desteğine ihtiyaç duyulduğunu...

Filistin

Gazze Şeridi'nde düzenlenen programda 1471 hafız tek celsede Kur'an-ı Kerim okuyor.

Filistin

İşgal güçlerinin saldırısıyla 4'ü çocuk 12 Filistinlinin hayatını kaybettiği işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kenti için Gazze Şeridi'nde dayanışma gösterisi...

DÜNYA

Gazze Şeridi'nde Türkiye Diyanet Vakfının desteğiyle su kuyusu ve güneş enerjisiyle çalışan deniz suyu arıtma tesisi açıldı.