Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları dolayısıyla "3 günlük milli yas" ilan edildi.

GÜNDEM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakanlığın Gazze'ye sağlık hizmeti vermek için harekete geçtiğini duyurdu.

Filistin

İşgalci İsrail'in El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği saldırının ardından Gazzeli yetkililer, cenazelerin arasından dünyaya seslendi.

Filistin

İşgalci İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişinin öldüğü bildirildi.

GÜNDEM

TBMM'de işgalci İsrail'in Gazze'de hastaneleri hedef alan saldırılarına ilişkin yayımlanan ortak bildiride, "İnsanlık suçu olan bu saldırıları en şiddetli biçimde...

GÜNDEM

İşgalci İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini vurmasının ardından yurt genelindeki vatandaşlar sokaklara çıktı.

GÜNDEM

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Hasta ve yaşlılara yönelik şiddet durmalıdır. Gazze'nin bombalanması durdurulmalıdır. Dünya uyanmalı ve akan kana bir son...

DÜNYA

İşgalci İsrail'in, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği saldırıda 500 kişinin hayatını kaybetmesine dünyadan tepkiler geldi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İsrail’in saldırıları altında hayat mücadelesi veren mazlum Gazze...

Filistin

Filistinli aktivistler "#EmphatizeWithGaza" başlık etiketiyle X sosyal medya platformunda Gazzeli sivillere destek kampanyası başlatacak.

Filistin

İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 750'e yükseldi.

Filistin

Gazzeli siviller için Türkiye'nin insani yardımlarını taşıyan üçüncü uçak, Mısır Uluslararası Ariş Havalimanı'na indi.