Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü, "İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı projeyi hayata geçirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bingöl ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi ve üniversite öğrenci temsilcisi gençler, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u ziyaret etti.

Çorum Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gönüllüleri, Kilis'te ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Edirne'de "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında depremden etkilenen vatandaşlar yararına kermes düzenlendi.

Hakkari İl Müftülüğünce lise düzeyindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferanslar düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde organize edilen program kapsamında 19 Mayıs’ta gençler camilerde hutbe okuyup cuma namazı kıldırdı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde organize edilen program kapsamında 19 Mayıs’ta gençler camilerde hutbe okuyup cuma namazı kıldırdı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu’da "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde Gençler Var" programına katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlandı.

Tunceli İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalara katılan öğrenciler, umre ile ödüllendirildi.

Bir Ayet: Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar… (Bakara, 2/128)