Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Diyanet Haber sitemizde


Batman Gercüş İlçe Müftülüğü tarafından "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.

Aydın Bozdoğan İlçe Müftülüğü organizesinde bir araya gelen gençler, İstanbul Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde sabah namazı kıldı.

Adana İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi Gençlik Kolları organizesinde üniversiteli gençler kahvaltıda buluştu.

Diyanet TV’yi izleyen gençler, Hz. Peygamber’in hayatını, Kur’an’ı ve hadisleri yepyeni programlarla öğrenecek.

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri Filistin yararına kermes açarak "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Eskişehir'de "Gençler İyilikte Buluşuyor, İslam Kardeşliğini Yaşatıyor" projesi kapsamında depremden etkilenen öğrencilere yönelik program düzenlendi.

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çay simit ikram edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Tarihte dünyayı huzura, barışa, İslam’ın kavuşturduğunu, bundan sonra da kıyamete kadar İslam’ın dünyayı...

Çorum Alaca İlçe Müftülüğü, üniversite eğitimi için ilçeye gelen gençleri çeşitli etkinliklerde buluşturuyor.

Tekirdağ Çorlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Çorlu Kredi Yurtları Genel Müdürlüğü iş birliğinde Edirne gezisi düzenlendi.

Düzce'de Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında gençlerle sosyal medya ahlakını konuştu.