Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ardahan İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde düzenlenen futbol turnuvasında üniversiteli gençler bir araya geldi.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde "Sizinle İftar, Gazzeli Kardeşlerimizle İftihar Ediyoruz" etkinliği düzenlendi. 

Çorum Sungurlu İlçe Müftülüğünce Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Ankara gezisi düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından "Filistin davasını her gence anlatıncaya kadar" sloganıyla gençlere yönelik seminerler düzenleniyor.

Samsun Canik İlçe Müftülüğü düzenlediği programlarla gençleri büyükleriyle buluşturuyor.

Kayseri İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Engelsiz Dostluk Projesi" kapsamında "Siz Gençler ile Beraber Olup Tüm Engelleri Aşıyoruz" temalı program...

Nürnberg Din Hizmetleri Ataşeliği organizesinde Schwandorf Cemiyeti ev sahipliğinde gençler bir araya geldi.

Denizli Çardak İlçe Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce üniversite öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, gençleri güncel konulara duyarlı kılmak ve onlara rol model olacak isimlerle tanıştırmak için söyleyişiler düzenlediklerini...

Van Müftülüğü

Van Tuşba İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversiteli gençlere yönelik "Braille Kabartma Yazı Kursu" başlatıldı.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (TNKÜ) Gençlik Toplulukları Tanıtım Günleri’nde açılan "Diyanet Gençlik Tanıtım Standı"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ’da üniversiteli gençler, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.