Giresun il müftülüğü Haberleri

giresun il müftülüğü haberleri ve güncel giresun il müftülüğü gelişmeleri, giresun il müftülüğü ile ilgili tüm video, giresun il müftülüğü fotoğrafları ve giresun il müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun'da din eğitimini başarıyla tamamlayan Gürcistanlı 21 kız öğrenci mezun oldu.

Giresun İl Müftülüğü, Kur'an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmaları düzenledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencileri "Kadim Oyunlar Şenliği"nde bir araya getirdi.

Giresun Müftülüğü

TDV Kadın Kolları Giresun, Rize ve Trabzon Şubesi gönüllüleri "Gönüllü Buluşmaları"nda bir araya geldi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Hacı Miktat Camii’nde, şehitler için mevlit programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" münasebetiyle birçok etkinlik düzenlenecek.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlilerine ve Müftülük personeline plaket takdim edildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'un Duroğlu Beldesinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen heyelanda kaybolan Rıdvan Coşar için eller semaya açıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da, devlet korumasında bulunan çocuklara yuva bulmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve tecrübe paylaşımını aktarmak amacıyla panel düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nden mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da etkili yağışlar sonucu taşkın, sel ve heyelanlar meydana geldi. İl Müftülüğünce maddi zarar oluşan camilerde hasar tespit çalışması yapıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl ve ilçe müftülükleri bünyesinde eğitim vermeye başlayan kurslar için kayıt başvuruları 10 Temmuz'a kadar devam edecek.