Giresun il müftülüğü Haberleri

giresun il müftülüğü haberleri ve güncel giresun il müftülüğü gelişmeleri, giresun il müftülüğü ile ilgili tüm video, giresun il müftülüğü fotoğrafları ve giresun il müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremler için başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına destek veren Giresun İl Müftülüğüne "Teşekkür Belgesi" gönderdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" projesi kapsamında Giresun’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, izzet sahibi olmak isteyen her Müslümanın mazlum Filistin halkının yanında yer alması gerektiğini söyledi.

Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Giresun İl Müftülüğüne atanan Selçuk Kılıçbay, görevine başladı.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü, "Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi" ile Kur'an kursu öğrencilerine yönelik seminerler düzenliyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “100. Yılda 100 Hatim” programında eller dua için açıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan koordinatörler ve manevi danışmanlar, cami içi ve dışı dini rehberlik hizmetlerini görüşmek için bir...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü tarafından Seyyid Vakkas Camii'nde "Cami Çocuk Buluşması" düzenlendi.

Giresun İl Müftülüğünce, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Giresun’da misafir edilen vatandaşlar ziyaret edildi.

Giresun’da 2020 yılında meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden askerler ve vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Giresun İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde "Yaz Kur'an Kursları Çocuk Şenliği" düzenlendi.