Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce lise düzeyindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu programlar düzenlendi.

Giresun İl Müftülüğünce, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Giresun’da misafir edilen vatandaşlar ziyaret edildi.

Giresun’da 2020 yılında meydana gelen sel afetinde hayatını kaybeden askerler ve vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Giresun İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde "Yaz Kur'an Kursları Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarınca Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit edilen...

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Giresun Güce İlçe Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Futbol Turnuvası" düzenlendi.

GÜNDEM

Giresun'da yaklaşan fındık hasat sezonu öncesi "Fındık Hasat Şenliği" gerçekleştirildi.

Giresun Espiye'de yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık alım fiyatlarını açıkladı.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Espiye Belediyesi iş birliğinde Yaz Kur'an Kursları şöleni düzenlendi.