Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun İl Müftülüğünce her hafta farklı bir camide "Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz" programı düzenleniyor.

Giresun İl Müftülüğünce her hafta farklı bir camide "Sabah Namazı Buluşması" programı gerçekleştiriliyor.

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremler için başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına destek veren Giresun İl Müftülüğüne "Teşekkür Belgesi" gönderdi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce açılan 7-10 yaş grubu akşam Kur'an kursunda eğitim sürüyor.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul müdürleri ve öğretmenler ziyaret edildi.

Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında vefat eden İmam Hatip Yunus Tokar ile eşi Asiye Tokar, memleketleri Giresun'da toprağa verildi.

Giresun’un Espiye ilçesinde Şehit Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal için mevlit okutuldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" projesi kapsamında Giresun’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi iş birliğinde öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Site Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.