Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun Espiye Belediyesi tarafından yatılı Kuran kursu yapılması için Belediye Meclis kararı ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesine yer tahsis...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun Espiye Kaymakamı Taner Tengir ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere hafızlık eğitimi alan Kur'an kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında Giresun il birincisi belli oldu.

Giresun Müftülüğü

Giresun’da  Sarıkamış Harekatı'nın 109. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde ''Şehitlere Saygı Yürüyüşü'' düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun KYK Sahil Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencileri Şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret etti.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlüler, Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun Keşap İlçe Müftülüğünce başlatılan "Doğadaki Canlar Bize Emanet" projesi kapsamında bahçelere kuş yuvaları yerleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da "Filistin İçin Tek Ses, Tek Nefes, Tek Işık Ol" sloganıyla "Filistin’e Destek Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun Çınarlar Camii emekli Müezzin Kayyımı Ali Günaçtı, dualarla ebediyete uğurlandı.

Giresun Üniversitesi öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için hatim okudu.

Giresun İl Müftülüğünce, göreve yeni başlayan aşçı, şoför, temizlik, koruma ve güvenlik görevlileri "Oryantasyon Eğitimi"ne alındı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Baba Okulu" projesi kapsamında Giresun'da baba ve baba adaylarına yönelik seminerler düzenlendi.