Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Espiye ilçesinde Kur'an kursu öğrencilerine ve ailelerine yönelik "Temiz ve Helal Gıda ile İsrafı Önleme" konulu seminer düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında ''Anneler Günü'' dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftüsü, ilçede faaliyette bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir süre sohbet etti.

Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında gezi programı düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Safiye Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi tarafından lise öğrencilerine yönelik "Öğrenci Buluşması" gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü, "Ebeler Haftası" nedeniyle ebeleri ve sağlık personelini görev yaptıkları hastanede ziyaret etti.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında 23 Nisan coşkusu yaşandı.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, işgalci İsrail'in Filistin'de devam eden zulmüne dikkat çekerek sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gerçekleştirilen programda Giresun Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'un Espiye ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Merkez Camii'nde geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü vatandaşlar bayram namazında camilere akın etti, birbirleriyle bayramlaştı.