Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 17 öğrenci düzenlenen törenle icazet aldı.

Hatay Müftülüğü

Türkiye Ambute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile Hatay İl Müftülüğüne bağlı hafızlık Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler dostluk maçı yaptı.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da Kur’an-ı Kerim’i başarıyla hıfz ederek, hafızlık icazet belgesi almaya hak kazanan 5 öğrenciye belgeleri verildi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, İstanbul Bayrampaşa’da hafızlık öğrencileriyle bir araya geldi.

Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasındaki "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Bölge Finali" Ardahan'da yapıldı.

Konya Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından Topak Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi.

Batman Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Erkek Hafızlık Proje Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İzzet İpek, Kur'an-ı Kerim'i 6 ayda...

Adana'da, dış duvar ve minaresini kaplayan sarmaşıklar ve bahçesindeki çiçeklerle Yeşil Cami olarak bilinen Köprüköy Camii, hafızlık öğrencilerini ağırladı.

Çorum Sungurlu’da Ramazan ayı boyunca camilerde mukabele okuyan hafızlık öğrencileri, Sungurlu İlçe Müftülüğünce ödüllendirildi.

DİYANET HABER

Elazığ'da hayata geçirilen "Minik Hafızlar El-Cezeri’nin İzinde Projesi" kapsamında kurulan robotik ve kodlama atölyesinde imam hatip okulu öğrencileri eğitim görüyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Tekirdağ İl Müftülüğünce hafızlığını tamamlamış 101 öğrenciye belgelerini takdim etti.

DİYANET HABER

Ramazan ayı boyunca Batı Balkan ülkesi Bosna Hersek'te görev yapan Türk hafızlar, güzel anılarla yurda döndü.