Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum'da hafızların sevincine ortak olan Vali Mustafa Çiftçi, "Hafız-ı Kur’an’ın alnından öpülür" diyerek belgelerini takdim etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan çocuklar için sağlık ve spor uygulamalarının başlatılacağını söyledi.

Erzincan İl Müftülüğüne bağlı Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi gören Ahmet Ali Coşğun, 9 ayda hafız oldu.

Elazığ'da hafızlık öğrencileriyle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Hafız olmak Kur'an'ı anlamak ve...

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerle bir araya geldi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Hafızlık müessesesi bize Hz. Peygamber'den yadigar bir müessesedir." dedi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 500 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Pamukkale İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 53 öğrenci törenle icazet aldı.

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 14 öğrenci törenle belge aldı.

ALİ ERBAŞ

Bursa'da toplu icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kur'an'dan uzak olan bir hayat boşa geçirilmiş bir...

Bursa Müftülüğü

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, son 4 yılda yetişen 1843 hafızın katılımıyla icazet merasimi düzenleyeceklerini bildirdi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki kardeşleri için bağışladı.