Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Semiha Güzel Külliye Kur’an Kursu öğrencisi Ummahan Kalkan 62 yaşında hafız oldu. Hafızlık Belgesi İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş tarafından...

Konya Müftülüğü

Konya Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlüler, Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında oluşturulan Manevi...

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Yunus Emre Kur’an Kursu'ndan mezun olan 33 öğrenci için "Hafızlık ve İlmi İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kars'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, "Kur'an'ı anlamak ve yaşamak için mücadele etmeliyiz." dedi.

Kars İl Müftülüğüne bağlı Ulu Camii'nde İmam Hatip olarak görev yapan Ergül Paşaoğlu, 52 yaşında büyük bir azimle başladığı hafızlığını...

Kahramanmaraş İl Müftülüğünce hafızlık öğrencilerine yönelik piknik etkinliği düzenlendi.

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı İlim Sarayı Camii'nde hafızlığını tamamlayan 114 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Kağıthane'de hafızlığını tamamlayan 26 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenledi.

Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursundan mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Hatay Müftülüğü

Hatay Antakya'da hafızlık öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen kurra hafızlık icazet törenine iştirak etti.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Aziziye Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.