Hafız Haberleri

hafız haberleri ve güncel hafız gelişmeleri, hafız ile ilgili tüm video, hafız fotoğrafları ve hafız haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum İl Müftülüğünce düzenlenen fidan dikim etkinliğinde onlarca fidan toprakla buluştu.

Bitlis Adilcevaz İlçe Müftülüğüne bağlı Hatuniye Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursundan mezun olan 24 hafız için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Antalya Alanya İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimlerini tamamlayan 32 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Hala Sultan Kur’an Kursu’nda hafızlığını 6 ayda tamamlayan 3 öğrenci ödüllendirildi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyhli Tuba Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 72 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğünce hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticileri "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Çakırmelikoğlu Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Nevşehir Müftülüğüne bağlı Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan Furkan Öztürk, 6 ay gibi kısa bir...

Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

Erzurum'da 500 yıllık Kur'an okuma geleneği olan "1001 Hatim"ler, atlı hafızların Pir Ali Baba Türbesi önünden uğurlanmasıyla başladı.

İstanbul Eyüpsultan İlçe Müftülüğüne bağlı Emniyettepe Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 56 kız öğrenci törenle taç giydi.

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören hafızlık öğrencileri, harçlıklarıyla Filistin'e destek oldu.