Hayır Çarşısı Haberleri

Hayır Çarşısı haberleri ve güncel Hayır Çarşısı gelişmeleri, Hayır Çarşısı ile ilgili tüm video, Hayır Çarşısı fotoğrafları ve Hayır Çarşısı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Aksaray Ağaçören İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Giresunlu vatandaşlar, Filistin yararına açılan “Hayır Çarşısı” ve “Kudüs’ü Anlamak, Gazze’ye Destek Olmak” programına yoğun ilgi gösterdi.

Sinop İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesi tarafından Filistin'e destek amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.

Şanlıurfa Bozova İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bozova Şubesi tarafından Filistinli mazlumlar yararına "Herkes İçin İyilik" sloganıyla "Hayır...

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere hayır çarşısı düzenlendi.

Malatya Müftülüğü

Malatya'da, hayırseverlerin yaptığı ürünlerin satışından elde edilecek gelirin Filistin'e gönderileceği hayır çarşısı açıldı.

Kastamonu İl Müftülüğü ve  Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından Gazzeli mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi organizesinde Filistin yararına "Hayır Çarşısı" düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek amacıyla hayır çarşısı açıldı.

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından gençler yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.