Hayır Çarşısı Haberleri

Hayır Çarşısı haberleri ve güncel Hayır Çarşısı gelişmeleri, Hayır Çarşısı ile ilgili tüm video, Hayır Çarşısı fotoğrafları ve Hayır Çarşısı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Müftülüğü

Muğla Valiliği himayesinde, KADEM koordinasyonunda Gazze yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.

Antalya Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde Filistin ve Gazze’deki mazlumların yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları organizesinde gençlik faaliyetlerinde kullanılmak üzere ve Kur'an kursları yararına...

Kütahya Gediz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gediz Şubesi iş birliğinde geliri Kur’an kursları, dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak...

Mardin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mardin Şubesi Kadın Kollarınca "Hayır Çarşısı" açıldı.

Iğdır İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Iğdır Şubesince Kur’an kursları yararına hayır kermesi açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahipleri yararına "Hayır Çarşısı" düzenlendi.

Van Müftülüğü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri geliri Gazze’ye gönderilmek üzere "Hayır Çarşısı" kurdu.

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından geliri Filistin’e gönderilmek üzere hayır çarşısı kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesince Filistinli mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü Filistin ve ihtiyaç sahipleri için "Hayır Çarşısı" düzenledi.

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğünce Filistin yararına camilerde düzenlenen "Hayır Çarşısı"nda 1 Milyon 36 bin 160 Türk Lirası toplandı.