Icazet Haberleri

icazet haberleri ve güncel icazet gelişmeleri, icazet ile ilgili tüm video, icazet fotoğrafları ve icazet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 yılında 13 bin 334 kişinin Hafızlık İcazetnamesi almaya hak kazandığını söyledi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 250 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan 99 öğrenci için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı Sondurak 15 Temmuz Erkek Kur’an Kursu'ndan mezun olan 43 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Yalova'da "Hafızlık İcazet Merasimi"ne katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, büyük emekler vererek hafız olanları, mihrap, minber ve...

Konya Müftülüğü

Konya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hafızlıklarını tamamlayan hükümlüler düzenlenen törenle icazetlerini aldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Hendek İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 41 öğrenci düzenlenen törenle icazet aldı.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Oltu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Kahramanmaraş depremi sonrası Balıkesir'de hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Hz. Ali Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim alan 7 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Trabzon Müftülüğü

Trabzon Araklı ve Tonya müftülüklerince hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Sinop Müftülüğü

 Sinop Gerze İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için "İcazet Merasimi" düzenlendi.