Icazet Haberleri

icazet haberleri ve güncel icazet gelişmeleri, icazet ile ilgili tüm video, icazet fotoğrafları ve icazet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Konya Müftülüğü

Konya Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlüler, Adalet Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında oluşturulan Manevi...

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 22 öğrenci, icazet merasimiyle belgelerini aldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Taşköprü İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler törenle icazet aldı.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Yunus Emre Kur’an Kursu'ndan mezun olan 33 öğrenci için "Hafızlık ve İlmi İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı İlim Sarayı Camii'nde hafızlığını tamamlayan 114 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan öğrenciler için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Kağıthane'de hafızlığını tamamlayan 26 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenledi.

Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursundan mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen kurra hafızlık icazet törenine iştirak etti.

Düzce İl Müftülüğü tarafından "100 Hafız 100 Hatim" temasıyla icazet merasimi gerçekleştirildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 500 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Pamukkale İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 53 öğrenci törenle icazet aldı.