Icazet Haberleri

icazet haberleri ve güncel icazet gelişmeleri, icazet ile ilgili tüm video, icazet fotoğrafları ve icazet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mersin İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan 323 hafız, Filistin atkılarıyla farkındalık oluşturdu.

İstanbul Eyüpsultan İlçe Müftülüğüne bağlı Emniyettepe Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan 56 kız öğrenci törenle taç giydi.

Konya'da Akşehir İlçe Müftülüğü Hafızlık İcazet Merasimi'nde konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Hafız Dr. Osman...

Van İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 270 öğrenci, icazet merasimiyle belgelerini aldı.

Siirt Müftülüğü

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Güleçler Köyü Şeyh Müşerref Kur'an Kursu'nda Arapça ve İslami ilimleri tamamlayan öğrenciler için icazet merasimi düzenlendi.

Samsun Kavak İlçe Müftülüğüne bağlı Yaşardoğu Hafızlık Yatılı  Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan 36 öğrenci törenle icazet aldı.

Samsun Müftülüğü

Samsun Çarşamba İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 102 öğrenci, törenle icazet aldı.

Samsun Müftülüğü

Samsun Tekkeköy İlçe Müftülüğüne bağlı Başköy Fatih Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler törenle icazet aldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Akyazı İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 75 hafız düzenlenen törenle icazet aldı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Serdivan İlçe Müftülüğüne bağlı Orhangazi Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 42 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Manisa Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan 68 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü Darü’l-Kurra'sında eğitimlerini tamamlayan 11 Kurra hafız için "Aşere Takrib Tayyibe İcazet Merasimi" gerçekleştirildi.