Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Diyanet Haber sitemizde


Denizli Müftülüğü

Denizli Çardak Müftülüğü uhdesinde faaliyet gösteren izci öğrenciler, İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen iftar programında buluştu.

Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü, "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"na katılan lise öğrencilerine yönelik ödül töreni ve iftar programı düzenledi.

Antalya Müftülüğü

Antalya İl Müftülüğü tarafından şehit aileleri ile gaziler ve aileleri onuruna Ahmet Hamdi Akseki Gençlik Merkezi’nde iftar yemeği düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğünce İlahiyat Fakültesi Gençlik Merkezinde iftar programı düzenlendi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ““İSAM olmasaydı nice hocalarımız kapalı bir kutu gibi kalacaktı” dedi.

DÜNYA

İngiltere Londra Din Hizmetleri Müşavirliğine bağlı Swindon Ömer Halisdemir Camii'nde çocuklara özel iftar programı düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

Antalya Müftülüğü

Antalya Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesince üniversite öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü, Osmangazi Üniversitesi'nde gençlere yönelik iftar programı düzenledi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi organizasyonu ile yetim çocuklar iftar sofrasında bir araya geldi.

DÜNYA

Doğu Afrika ülkesi Somali'de ramazanda camiler cemaatle dolarken geleneksel iftar sofraları da kurulmaya devam ediyor.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi organizasyonunda ilde yetim ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.