Irak Haberleri

Irak haberleri ve güncel Irak gelişmeleri, Irak ile ilgili tüm video, Irak fotoğrafları ve Irak haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Irak’ın Halepçe kentinde yaklaşık 150 yıl önce elle yazılan Kur’an-ı Kerim, bölge halkı tarafından özenle korunmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Kandil ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Irak'ın Kerkük kentinde ihtiyaç sahibi bin 500 aileye kurban eti dağıttı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 17 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

DÜNYA

Irak’ın Süleymaniye kentinde yaşayan 9 yaşındaki Eyanu Erselan Ahmed, görme engeline rağmen ailesi ve öğretmenlerinin yardımlarıyla 3 yıldan az bir...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil, 44'ü son bir haftada olmak üzere 1 Ocak'tan bugüne kadar 1092...

#KEŞFET

"Mikat" kelimesi Kurân-ı Kerim'de geçer mi? Mikât yerleri nerelerdir? Harem, Hill ve Âfak

DÜNYA

Irak'ın Kerkük kentinden ilk hac kafilesi, dua ve tekbirlerle kutsal topraklara uğurlandı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Hakurk bölgelerinde 12 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini bildirdi.