Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından "Ramazan Ayı ve Değerlerimiz" konulu konferans düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Avcılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Avcılar Şubesi tarafından "Ramazan Şenliği" programı düzenlendi.

DİYANET HABER

İstanbul'da Hazreti Muhammed'in itikaf sünnetini yerine getirmek isteyenler, ramazanın son 10 gününde dış dünyayla bağlantılarını kesip ibadet için camilere kapanıyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Fatih İlçe Müftülüğü tarafından "Çocuk İftarı ve Ramazan Şenliği" programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla İstanbul'dan Kudüs'e gelen ilk kafile, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'yı ziyaret ederek umre programına başladı. 

İHTİDA HABERLERİ

Meksika vatandaşı Valeria Chavez, Ümraniye İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

DEPREM

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Şubesi hayırsever vatandaşların yardımlarını deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi iş birliğinden hazırlanan yardım tırı, deprem bölgesine uğurlandı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Şubesi tarafından yetim çocuklar ve ailelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İslam Düşünce Enstitüsü tarafından İstanbul’da düzenlenen "Alimler İftarı Programı"na katıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Merkez Camii’nde Enderun usulü teravih namazı kıldırdı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından "Cami ve Çocuk Buluşmaları" düzenleniyor.