Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

Rus vatandaşı Elana Ergin, İstanbul Beykoz İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü organizesinde 2022 yılında Hafızlık Belgesi alan 400 kişilik öğrenci grubu "Ecdadın İzinde İstanbul Gezisi"nde buluştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından din görevlilerine yönelik "Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri" düzenledi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesince depremden etkilenen çocuklara bisiklet hediye edildi.

İstanbul Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camii, mimarisi kadar süslemeleri ve minyatür desenli çinileriyle de dikkati çekiyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesince vekaleten kurban bağışları kabul edilmeye başlandı.

İstanbul Küçükçekmece Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Manevi Rehberlik Birimi tarafından "İstanbul’un Fethinin 570. Yıl Dönümü" dolayısıyla program düzenlendi.

İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümü münasebetiyle Fatih Sultan Mehmet Han, Fatih Camii Haziresinde bulunan türbesinde dualarla anıldı.

İstanbul Taksim Camii'nde açılışının 2. yıl dönümünde Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Fransa'dan bisikletle hacca gitmek için yola çıkan Fas asıllı Fransız yazar Nabil Ennasri, İstanbul'da Kur'an kursu öğrencileri tarafından karşılandı.