Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki camide kaydedilen görüntülerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında cami imamını açığa aldı.

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gençlerle bir araya geliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde İl ve ilçe müftülükleri tarafından "Aile Haftası" dolayısıyla "En Güvenilir Sığınağımız: Aile" konulu konferanslar düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki bir camide yaşandığı iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 Yaş Kur’an kurslarında eğitim  gören miniklere yönelik şenlik düzenlendi.

Japonya vatandaşı Harumi Hosomo, İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

İstanbul İl Müftülüğü, Uluslararası İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

İstanbul Beylikdüzü'nde orta okul öğrencileri kumbaralarını depremzedeler için Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Camii, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katıldığı törenle açıldı.

GÜNDEM

Kültür ve Turizm Bakanlığınca özgün malzemeler kullanılarak restorasyonu tamamlanan İstanbul'un simge yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor.

İstanbul Beşiktaş'ta yenileme çalışmaları tamamlanan Tevfikiye Camii, törenle yeniden ibadete açıldı.