Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

Pendik'te bulunan ve halk arasında "çocuklu cami" olarak bilinen Hazreti Ömer Camisi'nde yaklaşık 500 çocuk aileleriyle birlikte şenlik için bir...

İstanbul Müftülüğü

Motosikletli hafız, şehir şehir gezerek motosikleti üzerinde yaptığı Kur'an hatmini 15 Temmuz'da Şehit Ömer Halis Demir'in kabri başında tüm şehitlere...

GÜNDEM

İstanbul Valiliği, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran-15 Ekim arasında ormanlara girişlerin yasaklandığını bildirdi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uygun ve Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, TDV'ye kurban bağışıyla 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Sancaktepe İlçe Müftülüğüne bağlı İshev Yaşar Cimilli Kur'an Kursu Öğreticisi Bahri Demirel (53) vefat etti.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Anadolu Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mesut Düzgün, kurban vekaletini TDV Adalar Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Çatalca İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan 11 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beykoz'da Çocuk Evleri’nde kalan çocukların katılımıyla "Hayata Köprü Sanat" projesi etkinliği düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ümraniye Şubesi organizesinde hazırlanan yardım tırı dualarla deprem bölgesinde uğurlandı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü tarafından "Sağlıklı Nesiller Mutlu Hafızlar" adlı projeyi hayata geçirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, kurban vekaletini TDV Adalar Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

DİYANET HABER

Vani Mehmed Efendi tarafından 1665'te yaptırılan ve halk arasında Vaniköy Camii olarak bilinen Vani Mehmed Efendi Camii'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı.