Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen hafızlık, Kur’an-ı Kerim ve ezanı güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler İstanbul’da bir araya geldi.

#KEŞFET

Ayasofya-ı Kebir Camii Şerifi, görkemli mimari özelliklerinin yanında çeşitli İslam sanatları özellikle hat sanatına ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beyoğlu İlçe Müftülüğüne bağlı Yahya Kahya Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencileri "İstanbul Medeniyet Gezisi" buluştu.

DİYANET HABER

Diyanet Dergi, "Türkiye Yüzyılının Kahramanları 15 Temmuz Dergi Kapakları Sergisi"nde yer aldı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Adalar İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında konferans programı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla çok sayıda program düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Adalar İlçe Müftülüğü tarafından "Din İstismarı İle Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferans düzenlendi.

GÜNDEM

TEM Otoyolu'nda yoğun yağışın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Ankara-İstanbul yönünün trafiğe kapatıldığı bildirildi.

GÜNDEM

Zonguldak-İstanbul kara yolu sağanağın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

GÜNDEM

İstanbul'da son günlerde sivrisineklerden kaynaklı kaşıntı ve yara şikayetiyle hastanelere başvurular arttı.

Namaz Vakitleri

81 il ve ilçelerinde Kurban Bayramı hangi gün saat kaçta kılınacak? 2023 Kurban Bayramı ne zaman? Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa,...