Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Yaklaşık 150 yıllık bir mücadelenin ardından İstanbul'a kazandırılan Taksim Camii'nde ibadete açıldığı günden bu yana 17 kişi Müslüman oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması” programı gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Kağıthane İlçe Müftülüğüne bağlı Şirintepe Mevlana Camii 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarıyla Filistin'deki akranlarına destek oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul İl Müftülüğünce İstanbul Haseki Reisülkurra Abdurrahman Gürses Dini İhtisas Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayan 17 Kurra hafız için “Aşere Takrib...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Tuzla İlçe Müftülüğüne bağlı Aydıntepe Kur’an Kursu öğrencileri "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi tarafından işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 250 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

ALİ ERBAŞ

Bir dizi program için İstanbul’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Valiliğini ziyaret etti.

GÜNDEM

İstanbul'da yağışlı havanın da etkisiyle trafik yoğunluğu artarken, toplu taşıma araçları ve duraklarda da kalabalıklar oluştu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi tarafından depremzede yetim çocuklara kışlık kıyafet hediye edildi.