Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Silivri İlçe Müftülüğü gençlere yönelik “Gençlik Kampı” düzenliyor.

İstanbul Silivri İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Gazzeli kardeşleri için bağışladı.

İstanbul Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi önünde "Gazze ve Refah" konusunda açıklamalarda bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Filistin'in...

#KEŞFET

İstanbul’un manevi fatihi Akşemseddin'in hayatı, Akşemseddin'in İstanbul fethindeki rolü, Akşemseddin'in kabri nerededir?

İstanbul'da Din Görevlisi Muhammed Hamdi Kasapoğlu'nun eserlerinden oluşan "Vahyin Mübarek Kıldığı Özgür Belde Kudüs" isimli sergi açıldı.

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğü Fırat Kalkanı Bölgesindeki Azez'e destek olmaya devam ediyor.

İstanbul Kadıköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere yönelik İngiltere gezisi düzenledi.

İstanbul Süleymaniye Camii'nde okuduğu Belarusca Kur'an-ı Kerim mealinden etkilenen Belarus vatandaşı Iryna Hryhoryeva Müslüman oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan ve 21 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle cami statüsüne çevrilen İstanbul'daki...

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Camiler Çiçek Açıyor" etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Konya Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Haydi Çocuklar Camiye" etkinliği düzenlendi.