Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da, 15 Temmuz 2016'daki FETÖ'nün hain darbe girişiminde şehit olanlar için 6 camide "253 hatim" programı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul'da "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık" bölge yarışmaları düzenlendi.

GÜNDEM

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bir ağaç park halindeki aracın üzerine devrildi, bir otomobilde kayganlaşan yolda refüje çarptı.

GÜNDEM

İstanbul için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

ALİ ERBAŞ

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra ilk cuma namazını kıldığı "fethin sembolü" Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin yeniden ibadete açılmasının üzerinden...

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve 15 Temmuz Derneği işbirliğinde Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler...

GÜNDEM

Küçükçekmece'de, 3 servis aracı ile su tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM

Esenler'de inşaat çalışması sırasında çatlaklar oluşan bitişikteki 6 katlı bina boşaltılarak mühürlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da gerçekleştirilen "Koruyucu Aile" konferansında konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Halil Kılıç “Ümmetin çocuklarını düşünmek zorundayız.” dedi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul'da din görevlileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları” ön elemeleri heyecanı yaşadı.

GÜNDEM

Bahçelievler’de 4 katlı bina çöktü. Çöken binada ölen, yaralanan ya da enkaz altında bulunan kimsenin olmadığını bildirildi.

GÜNDEM

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluşurken, trafik iki şeritten sağlanıyor.