Istikamet Haberleri

istikamet haberleri ve güncel istikamet gelişmeleri, istikamet ile ilgili tüm video, istikamet fotoğrafları ve istikamet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri Tomarza İlçe Müftülüğü, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirdi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

İzmir Müftülüğü

İzmir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, “İstikamet, ahsen-i takvim üzere yürümektir.”...

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Düzce İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programa katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Günümüzde camiler, sadece dini ibadetlerin yapıldığı bir yer olarak...

Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Denizli Müftülüğü

Denizli Acıpayam İlçe Müftülüğü, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı'da engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Mehmet Şahin, iman ve istikamet üzere yaşamada hiçbir engelin olmadığını söyledi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, “Kalbin istikamet bulması ihlasla mümkündür.” dedi.

Aydın İl Müftülüğü tarafından “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan il ve ilçe müftülükleri tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.