Iyilik Haberleri

iyilik haberleri ve güncel iyilik gelişmeleri, iyilik ile ilgili tüm video, iyilik fotoğrafları ve iyilik haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bir Ayet

Ahirette kötülükler dengiyle karşılık bulacak, iyilikler ise “hesapsız nimetler” le ödüllendirilecektir. Allah’ın merhameti sınırsızdır.

TDV

Sakarya'da din görevlileriyle buluşan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, vakfın Türk milletinin iyilik yüzü olduğunu söyledi.

Haksız yere öldürülen her insandan dolayı Âdem’in ilk oğluna bir pay (günah) ayrılır. Çünkü o, öldürme işini ilk defa başlatan...

Adana'da "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu"nu tanıtan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, "Biz, insanlığın umudu olan bir...

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Kim Allah’a ve ahiret gününe iman ederse komşusuna iyilik etsin!" (Müslim, Îmân, 77)

#KEŞFET

Hacet namazı nedir? Nasıl kılınır? Hacet duası ne zaman okunmalıdr?

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi hazırladı.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Sizden kim bu aya yetişirse onu oruçlu geçirsin. Kim de hasta veya yolcu olursa, başka günlerden sayısınca tutar....

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü koordinesinde Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi Kadın Kollarınca hazırlanan "İyilik Paketleri" ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Gümüşhane Müftülüğü

Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesince hazırlanan "Ramazan İyilik Paketleri" ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ramazan

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Fatma 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi  aileler için Ramazan kolisi hazırladı.

Giresun Müftülüğü

TDV Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.