Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü" münasebetiyle "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

GÜNDEM

Kahramanmaraş'ın yazın çerez, kışın çorba olarak tüketilen benzersiz lezzeti "Maraş tarhanası", Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili aldı.

Kahramanmaraş'ta, "Çevreye Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi çerçevesinde Zekeriya Tanrıverdi İmamhatip Orta Okulu öğrencileri, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ile...

Kahramanmaraş Meliha Kekeç Kız Kur'an Kursu ve Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi iş birliğiyle Gazze'ye yardım kermesi düzenlendi.

Kahramanmaraşlı umrecilerle eğitim seminerinde bir araya gelen İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, "Umre tamirat demektir, herkesin kendisine muhtaç olduğunun kapısına gidiyorsunuz."...

GÜNDEM

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde depremlerde ağır hasar aldığı için yıkılan Hazreti Osman Camisinin yeniden yapımı için temel atma töreni düzenlendi.

GÜNDEM

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş'in cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

DEPREM

Kahramanmaraş'ta saat 18.23'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREM

Kahramanmaraş'ta saat 09.18'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DEPREM

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

GÜNDEM

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 25 kişi...

DEPREM

"Asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, 51 noktada kurulan konteyner kentlerde 62 bin 409 afetzede barınıyor.