Kahramanmaraş Haberleri

kahramanmaraş haberleri ve güncel kahramanmaraş gelişmeleri, kahramanmaraş ile ilgili tüm video, kahramanmaraş fotoğrafları ve kahramanmaraş haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Filistin için fitre, zekat ve bağış yardımında bulundu.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Bekir ve Ayşe Sarıca Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Filistin'e bağışladı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü" programı düzenledi.

DEPREM

6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve Adıyaman'da afetzedeler ilk oruçlarını açtı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "Fetva ve İrşad Çalıştayı" düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilecek olan "Yuvalar Kuruyoruz Toplu Düğün" projesi ile 100 çift dünya evine girecek.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtulmasının 104. Senei devriyesinde şehit ve gaziler dualarla anıldı.

Kahramanmaraş'ta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, "Depremin en zor günlerinde, adeta kıyamet sahnesinin yaşandığı bir süreçte...

Kahramanmaraş Pazarcık'ta depremde hasar gören Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu, yeniden hizmete açıldı.

Balkanlar

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Miraç Kandili programında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için dua edildi.

DÜNYA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle program yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde eşi ile enkaz altında kalarak vefat eden Diyanet Haber Koordinatörü Hanifi Helvacı rahmetle anılıyor.