Karaman Haberleri

karaman haberleri ve güncel karaman gelişmeleri, karaman ile ilgili tüm video, karaman fotoğrafları ve karaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Karaman 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Filistin için yardım kermesi düzenleyerek elde edilen geliri Türkiye...

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğünce "Koruyucu Aile Günü" etkinlikleri kapsamında "Bir Yetime Aile Olmak" konulu panel düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Karaman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Karaman'da misafir edilen Cafer ve Şeyma Türkmen çifti, İl Müftülüğünce düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Karaman ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" dolayısıyla Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Karaman Müftülüğü

Karaman'da misafir edilen depremzede aileler İl Müftülüğünce düzenlenen faaliyetlerle vakit geçiriyor.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Karaman Şubesi ev sahipliğinde hayırseverler vatandaşlara yönelik "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.