Kars Haberleri

kars haberleri ve güncel kars gelişmeleri, kars ile ilgili tüm video, kars fotoğrafları ve kars haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerine bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

YAŞAM

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sincap ve kızıl şahinler millet bahçesinde objektiflere yansıdı.

GÜNDEM

Kars ile Sarıkamış ve Selim ilçelerindeki canlı hayvan pazarlarında, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlık satışı hareketliliği arttı.

Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından karne alan öğrencilere kitap hediye edildi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, Türkiye Diyanet Vakfının kurban organizasyonuna vurgu yaparak din görevlilerinden topluma rehberlik yapılmalarını istedi.

Kars Müftülüğü

Kars Akyaka İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Piri Camii düzenlenen törenin ardından dualarla ibadete açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kars ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Kars'ta meydana gelen hortum bazı ev, ahır ve samanlıkların duvar ile çatılarına zarar verdi.

Kars İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için "Hac Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Kars İl Müftülüğünce düzenlenen "Afet ve Kriz Durumunda Ailenin Gücü" konferansında konuşan Öğretim Üyesi Dr. Aysel Şahin, "Biz millet olarak...

Kars İl Müftülüğünce düzenlenen programlarda konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Yeryüzü İslam'ın rahmet ilkeleri ve merhamet mesajlarına,...

KÜLTÜR - SANAT

Kars'taki Ani Ören Yeri'ni, yılın ilk 3 ayında 28 bin 157 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.