Kars Haberleri

kars haberleri ve güncel kars gelişmeleri, kars ile ilgili tüm video, kars fotoğrafları ve kars haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Erzurum, Kars ile Ardahan'da kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiledi.

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince ilk ara tatile giren öğrencilere kitap hediye edildi.

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi organizesinde Filistin yararına "Hayır Çarşısı" düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Gençlik Kolları gönüllüleri, "Türkiye Yüzyılına Nefes" projesi kapsamında onlarca fidanı toprakla buluşturdu.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. Yıl dönümü münasebetiyle dua program düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları tarafından "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" münasebetiyle yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğüne bağlı Yunus Emre Kur’an Kursu'ndan mezun olan 33 öğrenci için "Hafızlık ve İlmi İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Kars İl Müftülüğü rehberliğinde inşası tamamlanan Sultan Alparslan Camii ve Külliyesi Mevlit Gecesi'nde ibadete açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında yeni doğan bebekler ziyaret edildi.

Kars İl Müftülüğünce eğitim öğretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul ihtiyaçları giderildi.

Kars'ta hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere belgelerini takdim eden İl Müftüsü Hamza Bayram, "Kur'an'ı anlamak ve yaşamak için mücadele etmeliyiz." dedi.