Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

Almanya vatandaşı Jessıca Morad (30), Kayseri İl Müftülüğünde düzenlenen ihtida merasimi ile Müslüman olarak "Sara" adını aldı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğünce "Gençliğe Değer Projesi" gerçekleştiriliyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hacılar Şubesi tarafından Mustafa Demirel Kur’an Kursu yararına kermes düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü din görevlileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Bizim en büyük görevimiz halkı din konusunda...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kayseri ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kayseri Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Kayseri'den kutsal topraklara gidecek hacı adayları, dualarla uğurlandı.

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi ve üniversite öğrenci temsilcisi gençler, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u ziyaret etti.

Kayseri'de hacı adaylarına hitap eden Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, kutsal yolculuğa çıkacak olan her bir hacı...

Kayseri İl Müftülüğü tarafından düzenlenene toplantıya katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, “Kurban, daha fazla ihtiyaç sahibine...

Kayseri'de "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" münasebetiyle engelli öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerle "Geleneksel El Sanatları Sergisi" açıldı.

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından Bilişim Haftası dolayısıyla "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.