Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde düzenlenen "Değerler Eğitimi" projesi devam ediyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi ve Hacılar ilçe müftülüklerince düzenlenen doğa yürüyüşü etkinlikleriyle gençler bir araya geldi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından depremden etkilenen Hatay'da Antakya Hz. Aişe Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’na gönderilmek üzere ayni yardım tırı...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı Ashab-ı Suffa 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına destek oldu.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları tarafından ihtiyaç sahipleri yararına Ok Burç Medresesi’nde "Hayır...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Tomarza İlçe Müftülüğü, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirdi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Yahyalı İlçesi’nde yapımı tamamlanan Yerköy Hacı Abdurrahman Camii ve Çubuklu Mahallesi Bilal-i Habeşi Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü tarafından “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İncesu İlçe Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretler düzenliyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İslam ve Hz. Peygamber'e yönelik saldırılara dikkat çekerek bununla mücadelede imanın gücünün ortaya konulması gerektiğini söyledi.

Kayseri'de ilçe müftüleri ve daire personeli "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Yusuf Akkuş'u...