Kayseri Haberleri

kayseri haberleri ve güncel kayseri gelişmeleri, kayseri ile ilgili tüm video, kayseri fotoğrafları ve kayseri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından başta Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen 12 asker için 12 Hatm-i Şerif okundu.

Kayseri'de görev yapan matematik öğretmeni Selçuk Tutak, mesleğinde gösterdiği başarıdan dolayı aldığı maaş ödülünü Gazze halkı için bağışladı.

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Uluslararası Kayseri İlahiyat Vakfı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kayseri'de Filistin’e Destek Platformu tarafından gerçekleştirilen "Teröre Lanet ve Filistin'e Destek İçin Yürüyoruz" mitinginde PKK ve işgalci İsrail protesto edildi.

Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında gençlik merkezleri ve KYK yurtlarında görevli manevi rehberlerle istişare toplantısı yapıldı.

Kayseri Tomarza İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen "Gelişim Projesi" kapsamında 18 Kur’an kursu öğreticisine "Aile Danışmanlığı ve Eğitimi" düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğünce hafızlık Kur’an kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticileri "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen 15 asker, şehadetinin 7. yılında dualarla anıldı.

GÜNDEM

Kayseri'de 15 askerin şehit olduğu, 54 askerin yaralandığı 17 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısının yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Kayseri Talas İlçe Müftülüğü tarafından esnafa Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından "Hadislerle Ticaret Ahlakı" adlı eseri hediye edildi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından her hafta farklı bir camide "Sabah Namazı Buluşması" programı gerçekleştiriliyor.