Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale haberleri ve güncel Kırıkkale gelişmeleri, Kırıkkale ile ilgili tüm video, Kırıkkale fotoğrafları ve Kırıkkale haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Hz. Ali Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim alan 7 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale Müftülüğünce yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştirildi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl ve ilçe müftülüklerince "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında öğrencilere yönelik eğitimler düzenleniyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü işitme engelli bireylere yönelik gezi düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an kurslarının 10. Yılında "Mezunlar Buluşması" gerçekleştirildi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi  Kadın Kolları organizesinde Kur'an kursları yararına kermes düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü, "İlim ile Ruhunu, Spor ile Bedenini Arındır" adlı projeyi hayata geçirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kırıkkale ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kırıkkale İl Müftülüğünce aileyi korumak, toplumda aile olma bilincini arttırmak, ailede hak ve sorumluluklar açısından baba olmanın önemine dikkat çekmek...

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi, engelli bireylere yönelik tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Hacı Arif Coşkun 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi.