Kırıkkale Haberleri

Kırıkkale haberleri ve güncel Kırıkkale gelişmeleri, Kırıkkale ile ilgili tüm video, Kırıkkale fotoğrafları ve Kırıkkale haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kırıkkale İl Müftülüğünce düzenlenen "Cami-Çocuk Buluşmaları" kapsamında Şehitler Ortaokulu öğrencileri Nur Camii'nde buluştu.

Kırıkkale İl Müftülüğünce "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" ile "Aile Haftası" münasebetiyle ilde misafir edilen depremzede aileler ve  engelli bireyler ziyaret...

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Aile Haftası" münasebetiyle ailelere yönelik programlar düzenleniyor.

Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" münasebetiyle İşitme Engelli Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

2023 yılında Kırıkkale'den hacca gidecek olan hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Kursları" düzenlendi.

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından "Cami Çocuk Buluşması" düzenlendi.

GÜNDEM

Ramazan Bayramı tatilinin ikinci gününde vatandaşların dönüşe başlamasıyla "kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Namaz Vakitleri

81 il ve ilçelerinde ramazan bayramı hangi gün saat kaçta kılınacak? 2023 Ramazan bayramı ne zaman? Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa,...

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kırıkkale ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale İl Müftülüğü, Hacı Abdullah İpekçi Yatılı Kız Kur’an kursunda hafızlık eğitimi gören öğrencilere yönelik iftar programı düzenledi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkkale İl Müftülüğü tarafından depremzede ailelere yönelik moral ve motivasyon programı düzenlendi.

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkale'de 2023 yılı Ramazan İyilik Buluşmaları kapsamında "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.