Kktc Haberleri

kktc haberleri ve güncel kktc gelişmeleri, kktc ile ilgili tüm video, kktc fotoğrafları ve kktc haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) anma programı düzenlendi.

TDV

KKTC Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.

TDV

Türkiye Cumhuriyeti Gazimağusa Başkonsolosu İlyas Çetin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.

TDV

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Yurtdışından

KKTC Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı'na vekaletle kurban bağışında bulundu.

DİYANET HAC-UMRE

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı Hac Organizasyonuyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden hacca giden vatandaşlar törenle uğurlandı.

Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Eğitim ve Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Kıbrıs

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği ve KKTC Din İşleri Başkanlığı iş birliğinde personel bayramlaşma programı düzenlendi.

Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vatan ve bayrak sevgisiyle canlarını feda eden kahraman şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak 333 hatim...

ALİ ERBAŞ

Üç ayların habercisi Regaib Gecesi dualarla idrak edildi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, KKTC’de bugün açılışı gerçekleştirilen Dr....

Kıbrıs

KKTC Din İşleri Başkanlığı ve Lefkoşa Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği hac farizasını yerine getiren vatandaşları buluşturdu.

Kıbrıs

KKTC'nin kuruluşunun 40. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Okçuluk Yarışmasının şampiyonları din görevlileri Filistin bayrağı açarak farkındalık oluşturdu.