Konferans Haberleri

konferans haberleri ve güncel konferans gelişmeleri, konferans ile ilgili tüm video, konferans fotoğrafları ve konferans haberleri Diyanet Haber sitemizde


Hakkari Müftülüğü

Hakkari Çukurca İlçe Müftülüğünce düzenlenen konferansa katılan İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, “Yaptığımız ibadetler bizi kötülüklerden alıkoymuyorsa kendimizi murakabe edeceğiz.” dedi.

Eskişehir Dini İhtisas Merkezi'nde Türkiye Yüzyılı programı kapsamında "Cumhuriyete Giden Yol; Çanakkale, Milli Mücadele ve Din Adamları" isimli konferans düzenlendi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Erzincan İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu...

Edirne Müftülüğü

Edirne Lalapaşa İlçe Müftülüğü “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Bursa Yıldırım'da "Dijital Çağda Çocuk Yetiştirmek" konulu konferans düzenlendi.

Bolu Müftülüğü

Bolu Mengen İlçe Müftülüğü tarafından "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İl ve ilçe müftülüklerince Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferanslar düzenleniyor.

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Amasya İl Müftülüğü tarafından “Ahilik Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.