Konferans Haberleri

konferans haberleri ve güncel konferans gelişmeleri, konferans ile ilgili tüm video, konferans fotoğrafları ve konferans haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Serdivan'da "Cumhuriyete Giden Yol; Çanakkale, Milli Mücadelede Din Adamlarının Yeri" konulu konferans düzenlendi.

Muğla Fethiye İlçe Müftülüğü koordinesinde "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

Mardin Müftülüğü

Mardin'de "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans veren Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, istikametin önce kalp...

Manisa Müftülüğü

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Kütahya Gediz’de, Belediye ve Müftülük iş birliğinde "Geçmişten Günümüze Filistin ve Mescid-i Aksa" konulu konferans düzenlendi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Isparta Müftülüğü

Isparta'da "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" konulu konferans veren Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, "Biz Peygamberimizi (sas)  Kur'an'ın...

Isparta Şarkikaraağaç İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans gerçekleştirildi.

Isparta Eğirdir İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Hatay Altınözü İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.