Konya Haberleri

konya haberleri ve güncel konya gelişmeleri, konya ile ilgili tüm video, konya fotoğrafları ve konya haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Konya'da kasetten dinleyerek Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen doğuştan görme engelli Vesim Taşbaş ile Ali Özdemir, bildiklerini unutmamak için sürekli tekrar yapıyor.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü tarafından "Gençliğe Değer Yaz Tatili Kampı" programı düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Kadınlar Kategorisi bölge birincisi Konya'dan Ayşe Sürsal oldu.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğü organizesinde Sudan ve Somali'deki ihtiyaç sahipleri için hazırlanan insani yardım malzemelerinin yüklendiği 4 tır yola çıktı.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünce din görevlileri arası "Etkili Hutbe Sunumu, Hadis-i Şerif Ezberleme ve Proje Yarışma"larının İl Finali gerçekleştirildi.

Konya Müftülüğü

Konya'da din görevlileri arasında "Ezan-ı Güzel Okuma Yarışması"nın İl Finali gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Konya'da kuraklık ve yer altı sularının azalması nedeniyle oluşumu artan obruklardan sonra yüzey yarıkları da tarım arazilerinin yanı sıra yerleşim...

Konya Müftülüğü

Vefat eden Konya İl Müftülüğü personeli İbrahim Kara, ebediyete uğurlandı.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) işbirliğiyle Konya'da 7 bin 200 kurban hissesinin eti ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Konya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Konya Müftülüğü

Konya Halkapınar İlçe Müftüsü Yusuf Sarı, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Konya Müftülüğü

Konya Halkapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Ravza 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'e bağışladı.