Kur'an Haberleri

Kur'an haberleri ve güncel Kur'an gelişmeleri, Kur'an ile ilgili tüm video, Kur'an fotoğrafları ve Kur'an haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Erzurum'a has 500 yıllık gelenek olan 1001 Hatim programları hız kesmeden devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Sabah Namazı Buluşması ve Kur'an Ziyafeti" programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Hakkari İl Müftülüğüne bağlı Hacı İsmail Bal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.

Abdest ne demektir? Abdest almanın önemi nedir?

Japonya

Japan Islamic Trust ve Tokyo Camii iş birliği ile "24. Ulusal Hafızlık Yarışması"nın Japonya finali Tokyo Camii & Diyanet Türk...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kırklareli Lüleburgaz İlçe Müftülüğüne bağlı Şehit Pilot Salih Seyhan Cami 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an'a geçmenin sevincini yaşadı.

Erzurum İl Müftülüğünce 1001 Hatim kapsamında düzenlenen "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua" programının ikincisi gerçekleştirildi.

Van'da İmam Hatip Okullarında okuyan kız öğrencilere yönelik "Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenledi.

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğünce Kur'an öğrenen minik öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim'i Okumaya Geçiş Programı" düzenlendi.

Diyarbakır Kulp ilçesinde görevli Mehmet Mahşuk Bozkurt, her gün kendi imkanlarıyla imamı olmayan köylerde çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

#KEŞFET

“Vakf-ı muânaka” ne demektir? Secâvendlerin hükümleri nelerdir?

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğü Havuzlu Kız Kur'an Kursunda Kur'an'a geçen öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.